• one
  • two
  • thre

Products Bintang

Power Tools

Service kita

Ndeleng apa yuta profesional milih kita. Saka sejarah kita sugih lan kinerja buktiaken kanggo kita fokus ing inovasi lan teknologi.

Maeda Brand Products

  • IMG_6510
  • 999-1

Wiwit kang didegaké ing taun 2006, perusahaan kita wis specialized ing R & D lan Manufaktur saka aluminium alloy lan alloy seng produk. Company dumunung ing distrik Yinzhou, kutha Ningbo, provinsi Zhejiang. Panutup area babagan 13.500 meter persegi, wilayah construction saka watara 10.000 meter persegi.

We kudu 7 unit 160T kanggo 800T kamar kadhemen mati mesin casting, lan 3 unit 50T kanggo 168T kamar panas mati mesin casting.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !