Babagan awake dhewe

Wiwit kang didegaké ing taun 2006, perusahaan kita wis specialized ing R & D lan Manufaktur saka aluminium alloy lan alloy seng produk. Company dumunung ing distrik Yinzhou, kutha Ningbo, provinsi Zhejiang. Panutup area babagan 13.500 meter persegi, wilayah construction saka watara 10.000 meter persegi.

We kudu 7 unit 160T kanggo 800T kamar kadhemen mati mesin casting, lan 3 unit 50T kanggo 168T kamar panas mati mesin casting. Luwih saka 20 Unit pusat mesin lan kangeroo CNC, 2sets saka garis cleaning ultrasonik. Salah wêdakakêna produksi baris nutupi. Luwih saka 50sets kabeh jinis Alat Processing mechanical. Kayata mesin ngebur, dijupuk blasting mesin, polishing mesin, pabrik geter lan ing. Kita uga kudu jinis instrumen testing lanjutan, kaya CMM, spectrometer, lan instrumen ukur pneumatic etc.

Kita produk sing dièkspor menyang Eropah lan lor Amerika. Utamané dipigunakaké ing peralatan industri, automotive, kothak medical lan bagean bandara penerbangan. Akeh kita pelanggan sing OEM.

Swara taun, konsep kang commited kanggo nyedhiyani produk lan layanan competitive kanggo pelanggan misi perusahaan kita, lan "Integritas, Innovation, Professional, Win-win" iku angka inti kita. Nyadari ing ngelmu, teknologi inovasi, lan tutul potensial internal, aktif nggedhekake pasar, berkembang produk anyar. Sawisé taun efforts, kita perusahaan wis menang pangenalan saka akeh Enterprises domestik lan luar negeri misuwur. Mangkono, kita perusahaan bisa dikembangaké terus-terusan, sehat lan stably.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !