• one
  • two
  • thre

Produk Artikel

kakuatan Pakakas

Service kami

Tempo naha jutaan professional milih kami. Ti sajarah euyeub urang jeung kinerja kabuktian fokus urang dina inovasi jeung téhnologi.

Maeda Brand Produk

  • IMG_6510
  • 999-1

Kusabab keur diadegkeun taun 2006, parusahaan urang geus husus di R & D jeung manufaktur aluminium alloy na alloy séng produk. Parusahaan anu lokasina di Kab Yinzhou, kota Ningbo, Propinsi Zhejiang. Ngawengku hiji wewengkon ngeunaan 13.500 méter pasagi, wewengkon pangwangunan kira 10.000 méter pasagi.

Simkuring gaduh 7 hijian 160T mun 800T chamber tiis maot mesin casting, sarta 3 unit 50T mun 168T chamber panas maot mesin casting.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key