Tentang Kami

Kusabab keur diadegkeun taun 2006, parusahaan urang geus husus di R & D jeung manufaktur aluminium alloy na alloy séng produk. Parusahaan anu lokasina di Kab Yinzhou, kota Ningbo, Propinsi Zhejiang. Ngawengku hiji wewengkon ngeunaan 13.500 méter pasagi, wewengkon pangwangunan kira 10.000 méter pasagi.

Simkuring gaduh 7 hijian 160T mun 800T chamber tiis maot mesin casting, sarta 3 unit 50T mun 168T chamber panas maot mesin casting. Leuwih ti 20 unit pusat machining na lathes CNC, 2sets tina garis beberesih ultrasonic. Hiji bubuk garis produksi palapis. Leuwih ti 50sets tina sagala jinis equipments processing mékanis. Kayaning mesin pangeboran, shot blasting mesin, polishing mesin, cyber Geter jeung saterusna. Urang ogé boga rupa instrumen nguji canggih, kayaning CMM, spéktrométer, sarta instrumen ukur pneumatic jsb

produk urang nu diékspor ka Éropa sarta kalér Amérika. Utamana dipaké dina parabot industri, otomotif, sawah médis sarta bagian bandara aerospace. Loba konsumén urang téh OEM.

Leuwih taun, konsep keur commited nyadiakeun produk jeung jasa kalapa ka konsumén anu misi perusahaan kami, sarta "Integritas, Juara, Profesional, Win-win" nyaeta nilai inti urang. Gumantung ilmiah, inovasi téhnologis, tur ketok potensi internal, aktip dilegakeun pasar, ngembangkeun produk anyar. Sanggeus taun usaha, parusahaan urang geus meunang pangakuan loba usaha domestic jeung mancanagara kawentar. Ku kituna, parusahaan urang bisa maju terus, sehat sarta stably.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !